Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ημερίδα ενημέρωσης από την εταιρεία στην Νομαρχιακή αίθουσα συνεδριάσεων περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας. 01-03-2010

                   Κύριοι ομιλητές

Μαυρίδης Σταύρος Πρόεδρος της εταιρείας.
Ο οποίος εκπροσωπεί την iTechEnergy όπου ανέλυσε θέματα που αφορούν από τη μελέτη έως και τη σύνδεση των φ/β εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται για επενδύσεις σε ελεύθερο χώρο είτε για εγκαταστάσεις πάνω στις στέγες των κτιρίων.

Σακκάς Αθανάσιος, Εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Aleo Solar, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φ/β πλαισίων.

Παπαπασχάλης Διονύσης, που εκπροσωπεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των μετατροπέων, τους λεγόμενους inverters. Και φυσικά μιλάμε για την εταιρεία SMA που όλοι γνωρίζουμε.

Μαρκόπουλος Ιωάννης Ανέλυσε και παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας Deger Energie, η οποία κατασκευάζει κινητές βάσεις στήριξης φ/β πλαισίων ενός ή δυο αξόνων, τα λεγόμενα trackers.

Καλαμπούκας Απόστολος, εκπρόσωπος της εταιρείας Schletter, η οποία κατασκευάζει σταθερές βάσεις στήριξης φ/β πλαισίων.

Φεύγοντας από το τεχνικό κομμάτι, συνεχίσαμε με θέματα που αφορούν την ασφάλιση των φ/β σταθμών, μέσω της εταιρείας Allianz και τον κ. Κεραμιδά Νικόλαο.

Και τέλος κλείσαμε με τον εκπρόσωπο της Eurobank, τον κ. Παπαγεωργίου Αλέξανδρο, ο οποίος μας πρότινε χρηματοοικονομικές λύσεις, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, πιο εύκολα, όλα όσα ακούσαμε.